luni, 28 mai 2012

Afacere pentru eleve

Eleva la liceu,studenta la facultate


Nu ai terminat inca liceul,dar ai 18 ani?Vrei sa incepi sa ai deja banii tai?

Inscrie-te la Lady's!

Esti studenta la facultate si nu iti ajung banii?Bani la chirie,bani la examene,bani de manuale ; nu iti mai raman bani pentru tine.

Inscrie-te la Lady's!

Vei avea si bani de buzunar,si produse cosmetice pe care le vei iubi.


Afacerea Lady's

Afacerea Lady's este o afacere pe care poti sa o incepi fara sa investesti vreun ban,doar comandand produse cosmetice - nu neaparat pentru tine,poti comanda pentru prietenele tale,colegele tale,familia ta (exista cineva care sa cumpere produse de la tine,mai ales ca nu sunt nici scumpe).

Bunica mea de 80 de ani foloseste produse Lady's.Nu ii dau rujuri sau farduri,dar foloseste sapun lichid,sampon,crema de maini,crema de picioare.

Produsele sunt deosebite,naturale si la preturi mici.Nu necesita deplasari,totul este online.Comenzile si inscrierile se fac online sau prin telefon.

Vei avea un cont pe site in care vei vedea produsele,statutul comenzilor tale,structura retelei tale,toate persoanele inscrise de tine si de sub toti cei inscrisi de tine,vanzarile acestora,bonusul tau si alte informatii utile.

Catalogul este magazinul tau,e ideal sa-l ai mereu cu tine si sa il poti arata cat mai multor persoane.Periodic sunt introduse produse noi si promotii.Acestea sunt motive potrivite pentru a-ti contacta clientii si a le arata ofertele.


Nu mai sta pe ganduri.Inscrie-te  ACUM la Lady's si incepe sa castigi bani!


Click aici pentru inscriere GRATUITA


Imi poti scrie la adresa de e-mail   ladys_reprezentant_lr@yahoo.com

Iti doresc mult succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu