marți, 13 ianuarie 2015

SA MA INSCRIU LA O FIRMA DE PRODUSE COSMETICE PE INTERNET?

        Probabil si tu ti-ai pus intrebarea aceasta.Sunt sute de anunturi pe Internet puse de reprezentanti de la diferite firme de produse cosmetice (AVON,Oriflame,Lady's,Infinity,Margo Cosmetics etc),care mai de care mai convingatoare,formulate cat mai frumos,care promit cele mai multe cadouri la inscriere,diferite bonusuri,cursuri pe Internet etc.
        Si tu ai fost tentata sa te inscrii,nu-i asa?
        Poate chiar unele dintre noi asa s-au inscris la diferite firme de produse cosmetice.Recunosc,si eu am facut la fel.Asa m-am inscris la Lady's.
        M-am inscris la un newsletter prin care am primit un curs de machiaj,apoi propunerea sa ma inscriu la Lady's,cu promisiunea ca imi trimite gratuit un curs cu informatii despre cum sa iti construiesti o afacere.Recunosc,este un curs foarte bun,sunt acolo informatii pe care nu mi le-ar fi oferit oricine,insa asta a fost tot.
       Daca vrei sa te inscrii pe Internet la o firma de produse cosmetice,pastreaza si date de contact catre persoana in reteaua careia te-ai inscris.Cere informatii pe care nu ti le poate da oricine,pune-i intrebari in legatura cu tot ce nu intelegi,cere-i sfaturi,pareri.La inceput iti va fi greu si vei avea nevoie de ajutor,vei avea nelamuriri,apoi te vei obisnui si iti vei construi si tu o retea,vei inscrie si tu alte persoane..
      Afla tot ce se poate despre firma respectiva:
  • cat de bune sunt produsele
  • care sunt cele mai indragite produse
  • ce beneficii ofera fiecare
  • care dintre produse ti se potrivesc
  • promotii,oferte,cadouri,profita de ele
  • cum se acorda bonusul
  • cum inscrii si tu alti oameni
  • poti sa te ocupi sau e doar o pierdere de timp
       Nu este un lucru rau sa te inscrii pe Internet la o firma de produse cosmetice.Persoanele care pun anunturi sau care isi creeaza un site unde sa te poti inscrie usor in reteaua lor sunt persoane foarte bine informate cu tot ce are legatura cu firma respectiva,detin mult mai multe informatii despre cum sa iti construiesti o retea decat stie prietena ta care iti arunca pe masa catalogul de AVON,Oriflame,Lady's si iti spune ca "nu stiu ce " parfum e la oferta si sa il comandati toate.
        De aceea spun ca este foarte important sa tii legatura cu persoana care la care te-ai inscris.Cere o adresa de e-mail,sau o adresa de Facebook unde sa ii poti lasa mesaje.Iti va raspunde in cel mai scurt timp.Este foarte usor sa iti trimita link-uri prin e-mail sau pe o adresa de socializare,pe care le poti accesa usor pentru a vedea produsele,ofertele,cum/unde sa te inscrii etc.
        Sa nu dai datele tale personale cum ar fi adresa ta,CNP-ul,seria si nr. de pe Buletin sau numele tau complet.Nu cred ca persoana la care te inscrii va fi deranjata daca ar primi mesaje de la dragutza_andreea@yahoo.com,atata timp cat o intrebi despre cum sa te inscrii in reteaua ei si nu ii trimiti mesaje neplacute.Oricum,cand te vei inscrie in reteaua ei ii va aparea numele tau real si va vedea ca are de-a face cu o persoana serioasa.
        Ai grija insa cand iti formezi tu reteaua ta si inscrii persoane noi,cand iti dai adresa de e-mail , dragutza_andreea@yahoo.com nu pare o persoana serioasa,ci mai mult o "pitipoanca",chiar daca tu ai cele mai bune intentii.
         Ai grija si sa nu fii pacalita pe Internet.Daca ti se cer bani pentru a te inscrie in vreo "afacere sau sa cumperi niste CD-uri cu cursuri pe care mai apoi sa nu le poti returna si care nici sa nu contina informatii utile,nu accepta si nu te inscrie.
        Nu spun ca nu exista site-uri care vand carti sau CD-uri,dar acelea sunt alte site-uri cu alta tema despre care nu vreau sa vorbesc si care nu au nici o legatura cu ce prezint eu aici.
        Nu oricine isi permite sa investeasca bani pe Internet,avand in vedere care sunt salariile din Romania.
        Deja am deviat de la subiect si vreau doar sa iti vorbesc despre inscrierea la o firma de produse cosmetice,chiar daca pe Internet gasesti multe alte oferte benefice.
        Sunt convinsa ca vei sti sa alegi ce este mai bine pentru tine si te vei inscrie in reteaua cu cele mai multe beneficii.Iti doresc mult succes!

         Daca iti place articolul meu si vrei sa te inscrii in reteaua mea,te astept cu drag si iti voi pune la dispozitie toate toate informatiile pe care le detin.Inscrierea este gratuita.Firma de produse cosmetice se numeste Lady's.


Comanda gratuit Catalogul Lady's pentru a vedea produsele si preturile.Alege-le pe cele care iti plac cel mai mult.

Imi poti scrie la adresa de e-mail  ladys_reprezentant_lr@yahoo.com .




  • 5% discount pentru comanda peste 65 Lei
  • 10% discount pentru comanda peste 100 Lei
  • 25% discount pentru comanda peste 133 Lei
  • 30% discount pentru comanda peste 250 Lei
  • 35% discount pentru comanda peste 400 LEi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu